O nama

Kompanija Maison du Vin d.o.o. osnovana je krajem 2012. godine u Novom Sadu, čija je osnovna delatnost uvoz i distribucija vrhunskih vina iz Bordoa, najpoznatije vinske regije Francuske i jedne od naznačajnijih vinskih regija sveta.

U našoj ponudi se trenutno nalaze vrhunska suva crvena vina sa geografskim poreklom koja dolaze iz apelacija St-Estephe, Haut-Medoc, Margaux i Cotes de Castillon, kao i vrhunska bela i kvalitetna roze vina iz apelacija Graves i Entre deux Mers. Treba naglasiti da su sva crvena vina iz naše ponude koja dolaze iz tih apelacija, obuhvaćena prestižnom klasifikacijom Cru Bourgeois.

Odlučujući kriterijumi za izbor vina su lične degustacije na imanjima proizvođača, zatim ocene renomiranih vinskih magazina i stručnjaka (Wine Spectator, Decanter, Robert Parker...), i optimalan odnos kvaliteta i cene. 

Naš cilj je da Vam uz kvalitetan servis omogućimo da upoznate i uživate konzumirajući vrhunska svetska vina i da time ujedno damo doprinos podizanju opšte vinske kulture na ovim prostorima.

Pored distribucije u HoReCa sektoru, uskoro ćemo na adresi www.maisonduvin.rs početi online internet prodaju i dostavu vina pod vrlo povoljnim uslovima i prihvatljivim cenama.

 

Agencija za privredne registre br. BD 126283/2012,  

MB 20863897, 
PIB: 107748741, 
Šifra delatnosti: 4634,

EPPDV: 753601789,

Powered by OpenCart
Maison du Vin © 2019